Цесарки, запечена в гарбузі З ДИКИМ РИСОМ

цесарки, запечена в гарбузі З дИКИМ РИСОМ

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 1 руда гарбуз вагою приблизно 1,5 кг
  • 150 г дикого рису
  • 1 великий стебло цибулі-порею, тільки біла частина
  • 50 г золотистого родзинок
  • 50 г очищених смажених горіхів кешью або арахісу
  • 100 мл білого сухого вина
  • 50 мл португальського портвейну оливкова олія «екстра вірджин» сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Замочіть родзинки в портвейні на 1 годину. Крок 2 цесарки розріжте на 8 шматків, посоліть, поперчіть, обсмажте в оливковій олії на сильному вогні до рум'яної скоринки з обох сторін, приблизно по 5 хвилин з кожного. Влийте біле вино і повністю випарити, за цей час пару раз перевернувши шматки цесарки. Зніміть з вогню. Крок 3 Зваріть дикий рис згідно з інструкцією на упаковці в підсоленій киплячій воді. Рис повинен бути м'яким, але не розвареним. Крок 4 Підготуйте гарбуз: відступивши від плодоніжки приблизно 8 см, виріжте акуратний коло. Зніміть «кришку» і за допомогою столової ложки з гострим краєм видаліть спочатку насіння, а потім частину м'якоті, залишаючи стінки товщиною приблизно 1,5 см. Крок 5 Половину м'якоті гарбуза наріжте дрібними кубиками і швидко обсмажують в оливковій олії на середньому вогні, помішуючи, 3 хвилини (що залишилася гарбуз використовуйте для іншої страви). Перекладіть гарбуз в готовий рис. Крок 6 Лук-порей наріжте кільцями, при необхідності промийте від піску і обсмажуйте в оливковій олії до м'якості, 5 хвилин. Покладіть порей до рису з гарбузом, додайте родзинки разом з рідиною і горіхи, посоліть і поперчіть. Крок 7 Покладіть на гарбуз рисову суміш, чергуючи з шматочками цесарки. Закрийте гарбуз зрізаною верхівкою. Поставте в розігріту до 160 ° С духовку на 2 години. Подавайте гарбуз з цесаркою на стіл так, як вона готувалася, – цілком. Господині на замітку

Перед запіканням загорніть нижню половину гарбуза в фольгу & ndash; якщо вона трісне в духовці, начинка залишиться всередині

0/5 (0 Reviews)