Цесарки з сочевицю в соусі «Вінегрет»

цесарки з сочевицю в соусі & laquo; Вінегрет & raquo;

Інгредієнти

  • 4 філе грудки цесарки
  • 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 1 ч. л. порошку каррі
  • сіль, мелений чорний перець

Для гарніру і салату

  • 320 г зеленої сочевиці
  • 2 великі цибулини шалот
  • 1 велика морквина
  • 4 черешки селери
  • 2 качанчики білого цикорію
  • 8 в'ялених фініків
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • фіолетовий базилік

Для соусу

  • 2 ст. л. зернистої гірчиці дижонской
  • 1 ст. л. квіткового меду
  • 2 ч. Л. червоного винного оцту
  • 5 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • цукрова пудра на кінчику ножа
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Натріть грудку цесарки каррі, сіллю і перцем, покладіть в зіплок-пакет, влийте оливкова олія, закрийте пакет майже повністю, вставте в час, що залишився отвір соломинку для коктейлю, відсмокчіть повітря і закрийте пакет. Залиште цесарку маринуватися в холодильнику мінімум на 2 години, можна на добу. Крок 2 Для соусу «вінегрет» збийте всі інгредієнти віночком до однорідності. Крок 3 Для гарніру замочіть сочевицю у великій кількості холодної води на 10 годин, пару раз воду можна поміняти. Потім відкиньте на друшляк, покладіть в свіжу холодну воду і зваріть до готовності. Шалот, морква і селера очистити, нарізати дрібними акуратними кубиками і обсмажте до рум'яного кольору в оливковій олії. Додайте сочевицю, прогрійте, приправте соусом «вінегрет», залишивши трохи для салату. Крок 4 Доведіть воду в широкій каструлі до дуже слабкого кипіння, покладіть цесарку прямо в зіплок-пакеті і варіть 12-15 хвилин. Крок 5 Для салату наріжте тонкою соломкою цикорій і фініки. Для подачі розкладіть на тарілки гарнір, викладіть грудку цесарки і салат зверху, полийте соусом «вінегрет» прикрасьте фіолетовим базиліком і подавайте.

0/5 (0 Reviews)