Інгредієнти
- 4 філе грудки цесарки
- 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 1 ч. л. порошку каррі
- сіль, мелений чорний перець
Для гарніру і салату
- 320 г зеленої сочевиці
- 2 великі цибулини шалот
- 1 велика морквина
- 4 черешки селери
- 2 качанчики білого цикорію
- 8 в'ялених фініків
- оливкова олія «екстра вірджин»
- фіолетовий базилік
Для соусу
- 2 ст. л. зернистої гірчиці дижонской
- 1 ст. л. квіткового меду
- 2 ч. Л. червоного винного оцту
- 5 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- цукрова пудра на кінчику ножа
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Натріть грудку цесарки каррі, сіллю і перцем, покладіть в зіплок-пакет, влийте оливкова олія, закрийте пакет майже повністю, вставте в час, що залишився отвір соломинку для коктейлю, відсмокчіть повітря і закрийте пакет. Залиште цесарку маринуватися в холодильнику мінімум на 2 години, можна на добу. Крок 2 Для соусу «вінегрет» збийте всі інгредієнти віночком до однорідності. Крок 3 Для гарніру замочіть сочевицю у великій кількості холодної води на 10 годин, пару раз воду можна поміняти. Потім відкиньте на друшляк, покладіть в свіжу холодну воду і зваріть до готовності. Шалот, морква і селера очистити, нарізати дрібними акуратними кубиками і обсмажте до рум'яного кольору в оливковій олії. Додайте сочевицю, прогрійте, приправте соусом «вінегрет», залишивши трохи для салату. Крок 4 Доведіть воду в широкій каструлі до дуже слабкого кипіння, покладіть цесарку прямо в зіплок-пакеті і варіть 12-15 хвилин. Крок 5 Для салату наріжте тонкою соломкою цикорій і фініки. Для подачі розкладіть на тарілки гарнір, викладіть грудку цесарки і салат зверху, полийте соусом «вінегрет» прикрасьте фіолетовим базиліком і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!