Цесарки З савойської капусти

Інгредієнти

  • 6 стегенець цесарки
  • 100 г нежирного бекону одним шматком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 середній качан савойської капусти

  • 4 середні морквини
  • 100 мл темного пива
  • 1 букет гарні з 2 гілочок чебрецю, 3 гілочок петрушки і 1 лаврового листа вершкове масло сіль, мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Стегенця цесарки розріжте в колінному суглобі на дві ча-сти. Натріть сіллю і перцем. У сковороді разогрейтенемного масла, на середньому вогні обсмажуйте стегенця ніжки до рум'яної скоринки з усіх боків 10 хвилин Крок 2 У савойської капусти видаліть більшу частину качана. Розріжте капусту вздовж навпіл і потім на товсті сектора – акуратно, щоб кожен сектор тримався на частини качана, що не розпадаючись на листя. Крок 3 Для букета гарні зв'яжіть білою ниткою або кулінарним шпагатом всі інгредієнти. Моркву очистіть і наріжте поперек на шматки довжиною 3 см. Крок 4 У великому сотейнику з товстим дном доведіть до кипіння приблизно 2 л підсоленої води, покладіть в неї капусту, моркву і бекон одним шматком, доведіть до кипіння і млоїте на самому слабкому вогні під кришкою 5-7 хвилин. Крок 5 Злийте воду, вийміть бекон і обережно (він гарячий!) Наріжте тонкими скибочками. Посоліть овочі в сотейнику і поперчіть. Крок 6 Поверніть бекон в сотейник, додайте обсмажену цесарку і букет гарні, влийте пиво і стільки гарячої води, щоб капуста ьбила повністю закрита. Закрийте щільно кришкою і готуйте на слабкому вогні 1 годину. Букет гарні можна видалити через 20-30 хвилин. Господині на замітку

Савойскую капусту можна замінити звичайної білокачанної капустою & ndash; але краще брати молоду

0/5 (0 Reviews)