Цесарка & ndash; м'ясо цієї колись дикій, а тепер вирощують на фермах птиці, звичайно, нагадує куряче. Але при цьому воно насичене і дуже ароматне, не в приклад обридлим бройлерам. Крім того, в цесарки дуже небагато жиру, і це потрібно враховувати, коли ви вибираєте спосіб приготування.
Інгредієнти
- 1 велика цесарка
- 200 мл освітленого яблучного соку
- 4 роздавлені зубчики часнику
- 2 зірочки бадьяна і 1 ч. Л. перцю горошком
- мед
- 400 г замороженої брусниці
- сіль, перець, кориця
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 цесарки розріжте на шматки, натріть сумішшю солі і перцю. Обсмажте в топленому маслі до рум'яної скоринки. Крок 2 Викладіть шматки цесарки в форму для запікання шкірою вгору. Влийте 200 мл освітленого яблучного соку, додайте 4 роздавлені зубчики часнику, 2 зірочки бадьяна і 1 ч. Л. перцю горошком. Щільно закрийте фольгою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 1 год. Крок 3 Потім полийте шматки цесарки медом, посипте 400 г замороженої брусниці, трохи присипте корицею і чорним перцем, поверніть в духовку на 20-30 хв. Подавайте дуже гарячою. До речі
Брусниця & ndash; досить солодка ягода, але чомусь варення з неї майже всі північні народи використовують не як десерт, а як соус до смаженого або запеченого м'яса. Часто подають взимку і мочену брусницю, в якій зберігається левова частка вітамінів. Щоб зробити її, промийте ретельно ягоди і залийте дуже слабким охолодженим сиропом (на 1 кг брусниці & ndash; 1 л води і всього 2 ст. Л. Цукру). У прохолодному місці квашені брусниця буде зберігатися не менше року.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!