Інгредієнти
- 1 цесарка
- 100 г баранячого курдючного жиру
- 1 ст. л. насіння зіри
- 1 ч. л. насіння коріандру
- 1 ст. л. сухого Рейхана (фіолетового базиліка) сіль, мелений чорний перець зелень для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 8 великих соковитих білих цибулин
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 цесарки розріжте на невеликі порційні кускі.Лук очистіть і наріжте найтоншими півкільця-ми. Сало наріжте дуже тонкими пластинками. Змішайте всі спеції в ступці і трохи потовчіть. Крок 2 Розігрійте велику каструлю з товстим дном, а краще казан. Викладіть дно і нижню частину стінок пластинками сала. На сало покладіть шматки цесарки. Тримайте на середньому вогні, поки сало не розтопиться і не стане знизу золотисто-коричневим. Крок 3 Перемішайте цесарку з салом і обсмажуйте до золотистої скоринки. Після чого посипте цесарку половиною суміші спецій. Зменшіть вогонь до мінімуму. Крок 4 Поверх цесарки укладіть цибулю. За соліть і поперчіть. Посипте спеціями. Міцно притисніть шумівкою. Щільно закрийте казан кришкою і млоїте 1,5 години. Господині на замітку
Подавайте це блюдо дуже гарячим (щоб жир не встиг застигнути), з великою кількістю свіжої зелені: зеленої цибулі, базиліка, кінзи, петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!