Цесарки «Марсан»

цесарки & laquo; Марсан & raquo;

Інгредієнти

  • 4 філе грудки цесарки
  • 200-250 г печериць середнього розміру
  • 2,5 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 0,5 склянки борошна сік половини невеликого лимона
  • 150 мл вина марсала
  • 0,5 ч. Л. сушеного майорану або базиліка сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Складіть вдвічі великий шматок плівки. Покладіть на одну його половину 1 філе грудки цесарки, накрийте другою поло-виною і відбийте філе (краще за все робити це качалкою, а не молотком для м'яса) до пласта товщиною 1 см. Крок 2 У печериць видаліть ніжки (вони не знадобляться). Капелюшки наріжте скибочками завтовшки 3-4 мм. Полийте нарізані гриби половиною лимонного соку, приправити перцем. Крок 3 Змішайте борошно в широкій глибокій тарілці з майораном або базиліком, приправити сіллю і перцем. Розігрійте у великій сковороді з товстим дном суміш оливкової і вершкового масла. Крок 4 Коли суміш почне закипати, укладіть шматки філе цесарки в приправлену борошно і обваляйте з усіх боків. Струсіть зайве і викладіть філе в сковороду з киплячим маслом. Обсмажуйте на середньому вогні з одного боку до легкої рум'яної скоринки 2 хвилини. Птицю та філе, обсмажуйте 30 секунд, після чого додайте гриби. Розподіліть гриби рівним шаром і готуйте на середньому вогні, поки друга сторона теж не підрум'яниться, але вже кілька сильніше. Крок 5 Посоліть гриби, влийте вино і лимонний сік, готуйте на среднесільном вогні 5 хвилин. Птицю та філе. Закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь до слабкого і тушкуйте до готовності цесарки (приблизно 20 хвилин), за цей час ще раз перевернувши. Господині на замітку

Ця страва традиційно подається в Італії з сільським хлібом або з кукурудзяною кашею,
полентой.

0/5 (0 Reviews)