Цесарки «КАЧІАТОРЕ»

цесарки & laquo; КАЧІАТОРЕ & raquo;

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 800 г рубаних помідорів у власному соку
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 1 велика біла цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 2-3 гілочки зеленого базиліка, за бажанням
  • 3 ст. л. каперсів
  • 150 мл сухого білого вина оливкова олія «екстра вірджин» борошно
  • 1 ч. Л. сухого орегано сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обробити цесарку: відріжте стегенця і розріжте їх в суглобі; відріжте крила з невеликим шматком грудки (видаліть кінчики крил), по 2 шматки грудки на кістки. Спинку краще використовувати в іншому рецепті – для бульйону. Крок 2 Очистіть і наріжте середніми шматочками цибулю і солодкий перець. Часник роздушіть, очистіть і подрібніть. Крок 3 Натріть шматки сіллю і перцем, обваляйте в борошні, струсіть зайву. У великій сковороді з товстим дном сильно розігрійте масло, партіями обсмажте шматки цесарки на середньому вогні з усіх боків до рум'яної скоринки. Готову цесарку перекладіть на блюдо Крок 4 В ту ж сковороду, де смажилася цесарка, при необхідності підлити ще масла, покладіть овочі, обсмажуйте до м'якості цибулі 5 хвилин. Посоліть і поперчіть, влийте вино і випарити наполовину Крок 5 Додайте в сковороду з овочами помідори разом з рідиною, 0,5 склянки води, орегано, каперси і шматки цесарки. Перемішайте, доведіть до кипіння, готуйте під кришкою до м'якості м'яса приблизно 40 хвилин. За 5-7 хвилин до готовності можна відкрити кришку, щоб соус загус. Крок 6 При подачі за бажанням посипте блюдо тонко нарізаними листочками базиліку і збризніть оливковим маслом. Господині на замітку

Якщо вам попадеться свіжий орегано (то ж, що материнка), спробуйте використовувати його & ndash; вийде новий яскравий смак.

0/5 (0 Reviews)