Свинина в горщиках по-селянськи

Інгредієнти

  • бульйон м’ясний – 100 г
  • картопля смажена – 100 г
  • свинина – 140 г
  • цибуля ріпчаста – 20 г
  • горох або квасоля – 20 г
  • цибуля-фрі – 5 г
  • кріп – 5 г

Покроковий рецепт приготування

Нежирну свинину нарізати кубиками по 15-20г, посолити, поперчити, обсмажити, викласти в горщик. Потім додати спасерувати цибулю. Незадовго до готовності м’яса в горщик покласти обсмажений кубиками картоплю, розпарений заздалегідь горох (квасоля) і кріп (зелень). Залити м’ясним бульйоном і поставити в духовку. На готове спекотне покласти цибулю-фрі (півкільцями) і прикрасити зеленню. Окремо подати малосольні огірки.

0/5 (0 Reviews)