Інгредієнти
- бульйон м’ясний – 100 г
- картопля смажена – 100 г
- свинина – 140 г
- цибуля ріпчаста – 20 г
- горох або квасоля – 20 г
- цибуля-фрі – 5 г
- кріп – 5 г
Покроковий рецепт приготування
Нежирну свинину нарізати кубиками по 15-20г, посолити, поперчити, обсмажити, викласти в горщик. Потім додати спасерувати цибулю. Незадовго до готовності м’яса в горщик покласти обсмажений кубиками картоплю, розпарений заздалегідь горох (квасоля) і кріп (зелень). Залити м’ясним бульйоном і поставити в духовку. На готове спекотне покласти цибулю-фрі (півкільцями) і прикрасити зеленню. Окремо подати малосольні огірки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!