ЧІЧАРРОН

ЧІЧАРРОН

Інгредієнти

  • 1 кг жирної свинячої Пашина або грудинки на шкірі
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м'ясо разом зі шкірою уздовж на смуги шириною приблизно 4 см. Тепер кожну розріжте поперек навпіл. Крок 2 Кожен шматок надріжте поперек, дорізаючи тільки до шару жиру. Крок 3 Складіть м'ясо в сотейник, приправте сіллю і цукром, полийте олією і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть під частково закритою кришкою на середньому вогні, поки вода не випарується Крок 4 Перекладіть м'ясо на суху холодну сковороду, закрийте кришкою і обсмажуйте на середньому вогні до хрусткої коричневої скоринки з обох сторін. Вийміть м'ясо з жиру, обсушити на паперових рушниках. Господині на замітку

Подавайте з коржиками арепа

 ЧІЧАРРОН

0/5 (0 Reviews)