Інгредієнти
- 1 кг жирної свинячої Пашина або грудинки на шкірі
- 3 ст. л. рослинного масла
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте м'ясо разом зі шкірою уздовж на смуги шириною приблизно 4 см. Тепер кожну розріжте поперек навпіл. Крок 2 Кожен шматок надріжте поперек, дорізаючи тільки до шару жиру. Крок 3 Складіть м'ясо в сотейник, приправте сіллю і цукром, полийте олією і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть під частково закритою кришкою на середньому вогні, поки вода не випарується Крок 4 Перекладіть м'ясо на суху холодну сковороду, закрийте кришкою і обсмажуйте на середньому вогні до хрусткої коричневої скоринки з обох сторін. Вийміть м'ясо з жиру, обсушити на паперових рушниках. Господині на замітку
Подавайте з коржиками арепа
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!