Інгредієнти
- 200 г червоного гіркого ендівія або радіккіо
- 200 г свіжих міцних печериць
- 100 г шинки пармської
- 1 стиглий гранат
- 1-2 ст. л. лимонного соку
- сіль
Для соусу:
- 100 г сиру горгонзола
- 4 ст. л. молока
- 2 ст. л. абрикосового джему
- 1 ч. л. рожевого перцю
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Тонко нарізати ендивій або радіккіо, укласти на блюдо , трохи посолити. Крок 2 Протерти печериці ганчірочкою, видалити ніжки, капелюшки нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком і укласти на салат. Нарвати руками скибочки шинки на невеликі стрічки і укласти в довільному порядку на гриби. Крок 3 Для соусу розтопити горгонзолу з молоком і джемом на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати за смаком сіль і злегка збити, щоб соус вийшов однорідним. Якщо він занадто густий, додати ще трохи молока. Перед подачею полити салат соусом, посипати гранатовими зернами і рожевим перцем До речі
Якщо вам не подобається гіркуватий смак червоного ендівія або радіккіо, ви можете замінити їх іншими салатним листям, але бажано такими, у яких є свій яскравий смак. Це може бути рукола, крес-салат або листочки Мангольд.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!