Інгредієнти
- 100 г копченої шинки
- лист лавровий
- 1 ст. л. приправи до страв з квасолі Kamis
- 2 склянки сухої червоної квасолі
- масло вершкове – 1 ст. л.
- 1 стакан сухого червоного вина
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 100 г копченої грудинки
- сіль велика
- 6 домашніх ковбасок
- 1 пучок чебрецю
Покроковий рецепт приготування
1. Квасоля перебрати, залити водою і залишити на 6 годин. Потім, не зливаючи воду, додати 0,5 ст. л. крупної солі, подрібнену цибулю, чебрець, лавровий лист і поставити каструлю на помірний вогонь. Нещільно прикрити кришкою. Варити 2 ч.
2. Відкинути квасолю на друшляк, відвар злити в миску і зберегти. Квасоля накрити кришкою і відставити.
3. У глибокій сковороді розігріти вершкове масло. Грудинку, шинку і ковбаски нарізати невеликими шматочками і обсмажити в маслі, 2 хв.
4. Покласти в сковороду квасоля, влити вино і 2-3 склянки збереженого відвару.
5. Додати приправу до страв з квасолі, ретельно перемішати.
6. Накрити сковороду з квасолею круглим листом пергаменту так, щоб папір виступала за краї сковороди. Щільно накрити кришкою. Гасити на слабкому вогні до готовності квасолі, 30-40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!