Цю страву можна назвати молодшим братом знаменитого болонського рагу, тільки готується воно набагато швидше
Інгредієнти
- 250 г черепашок
- 450 г фаршу з свинини і яловичини
- 800 мл консервованих подрібнених помідорів
- 100 г шпинату
- 1 солодкий зелений перець
- 1 маленька цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1/2 склянки курячого або овочевого бульйону
- 1/2 склянки вершків жирністю 10%
- оливкова олія
- 1 стакан тертого пармезану
- сіль, мелений чорний перець
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!