Чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Надзвичайно смачні чебуреки, у яких в тісто додається цукіні. Чудове блюдо – з ложечкою сметани або густого йогурту для сніданку, а також обіду і вечері!

 чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Досконале поєднання Сніданки x Інгредієнти

  • цукіні (кабачок) середнього розміру 2 шт.
  • яйця 2 шт.
  • цибуля 2 шт.
  • борошно 100 г
  • пучок петрушки (кропу, м'яти) 1 шт.
  • молоко 100 мл
  • фарш м'ясний або ковбаса, бекон, сир 150 г
  • рослинне масло Almete 100 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Натираємо цукіні на середній терці (молодий не очищати від шкірки). Одну цибулину теж натираємо на крупній тертці і з'єднуємо з кабачком. Крок 2

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Цукіні (кабачок) пустив сік – його залишаємо. Додаємо інші інгредієнти: молоко, яйця, сіль, перець, 50 мл рослинного масла і подрібнену зелень – перемішуємо. Тепер додаємо борошно. Тісто має вийде трохи рідині, ніж на оладки. Крок 3

Що залишився цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо до золотистого кольору. До нього додаємо м'ясну частину начинки (фарш, шматочки бекону, ковбаси) або гриби. Крок 4

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

На добре розігріту сковороду виливаємо тісто так, щоб вийшла не товста коржик. Розмір коржі краще робити невеликим (d 10-12 см). Крок 5

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

На корж відразу викладаємо фарш (бекон, ковбасу, гриби, м'який сир з м'ятою і ін.) Трохи підрум'янюємо низ, щоб можна було перевернути корж. Крок 6

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Тепер акуратно накриваємо частина коржі з фаршем другою половиною і злегка притискаємо лопаткою краю. Крок 7

чебуреки з цукіні З РІЗНОМАНІТНИМИ НАЧИНКАМИ

Обсмажуємо ще по 2 хв. з кожного боку. Накрити сковороду кришкою на пару хвилин. Подаємо зі сметаною, густим йогуртом, посипавши зеленню. Корисна порада

Розмір коржі краще робити від 10 до 12 см – так її легше буде перевертати.

Господині на замітку

Крім бекону, м'ясного фаршу та грибів, прекрасно підходить будь-який м'який сир з подрібненими листочками м'яти або твердий сир. Буде дуже смачно, якщо зробити мікс з різних видів зелені.

0/5 (0 Reviews)