Чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

Інгредієнти

  • сіль
  • гвоздика мелена – 1/2 ч. л .
  • імбир мелений сухий – 1/2 ч. л.
  • цукор – 100 г
  • яблучний оцет – 200 мл
  • кунжут (насіння) – 1 ст. л.
  • сирокопчена шинка – 6 скибочок
  • чорний сухий чай – 1 ст. л.
  • готове листкове тісто – 250 г
  • кориця – 1/2 ч. л .
  • в'ялений інжир – 300 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • цибулини – 2 шт
  • яйце – 1 шт
  • горіх мускатний – 1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У каструлі закип'ятити 300 мл води, всипати сухий чай, накрити і залишити на 5 хв. Потім покласти в каструлю з чаєм інжир. Залишити на 20 хв. Крок 2

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

Розпарений інжир дрібно нарізати. Настій процідити і зберегти. Крок 3

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

Лук очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити цибулю, 3 хв. Потім додати 3 ст. л. чайного настою і готувати на невеликому вогні 10 хв. Крок 4

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

Додати до цибулі цукор і інжир, готувати 5 хв. Потім влити оцет, приправити імбиром, корицею, мускатним горіхом і гвоздикою. Перемішати і готувати на невеликому вогні 50 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 5

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

На присипаної борошном робочій поверхні розкачати тісто в пласт товщиною 4 мм. Нарізати смужками розміром 1х10 см. Яйце злегка збити. Смужки тесту змастити яйцем і присипати кунжутом. Розігріти духовку до 210 ° С. Викласти смужки на змащене маслом деко. Випікати 10 хв. Остудити. Крок 6

чатні з ІНЖИРУ з шинкою ПАЛИЧКАМИ

Шинку нарізати тонкими стрічками, оповити їх навколо хлібних паличок. Подати до інжировим чатні.

0/5 (0 Reviews)