Інгредієнти
- сіль
- гвоздика мелена – 1/2 ч. л .
- імбир мелений сухий – 1/2 ч. л.
- цукор – 100 г
- яблучний оцет – 200 мл
- кунжут (насіння) – 1 ст. л.
- сирокопчена шинка – 6 скибочок
- чорний сухий чай – 1 ст. л.
- готове листкове тісто – 250 г
- кориця – 1/2 ч. л .
- в'ялений інжир – 300 г
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цибулини – 2 шт
- яйце – 1 шт
- горіх мускатний – 1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У каструлі закип'ятити 300 мл води, всипати сухий чай, накрити і залишити на 5 хв. Потім покласти в каструлю з чаєм інжир. Залишити на 20 хв. Крок 2
Розпарений інжир дрібно нарізати. Настій процідити і зберегти. Крок 3
Лук очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити цибулю, 3 хв. Потім додати 3 ст. л. чайного настою і готувати на невеликому вогні 10 хв. Крок 4
Додати до цибулі цукор і інжир, готувати 5 хв. Потім влити оцет, приправити імбиром, корицею, мускатним горіхом і гвоздикою. Перемішати і готувати на невеликому вогні 50 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 5
На присипаної борошном робочій поверхні розкачати тісто в пласт товщиною 4 мм. Нарізати смужками розміром 1х10 см. Яйце злегка збити. Смужки тесту змастити яйцем і присипати кунжутом. Розігріти духовку до 210 ° С. Викласти смужки на змащене маслом деко. Випікати 10 хв. Остудити. Крок 6
Шинку нарізати тонкими стрічками, оповити їх навколо хлібних паличок. Подати до інжировим чатні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!