Інгредієнти
- масло оливкове – 3 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- сіль
- свинина – 200 г
- часник – 3 зубчики
- кілька скибочок білого хліба – 3-4 скибки.
- бульйон м'ясний – 1,5 л
- яйце – 4 шт
- масло рослинне (для обсмажування)
- петрушка (зелень)
Покроковий рецепт приготування
Свинину (м'ясо в принципі, можна брати будь-який) нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на сильному вогні до появи рум'яно-коричневої скоринки. Ріжемо цибулю півкільцями, а 5-6 зубків часнику – кільцями і все обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Потім обсмажену цибулю з часником (без масла) кладемо в бульйон (наприклад, м'ясний або курячий), додаємо решту часник і варимо на повільному вогні 50 хвилин. Хліб розрізаємо на невеликі шматочки, поливаємо маслом залишилися після смаження часнику і цибулі, і ставимо підсушитися в духовку. Розбиваємо яйця, відокремлюємо білки від жовтків. Білки солимо, перчимо, і підсмажуємо тонкий омлет з двох сторін (як млинець). Після того як звариться часник, виловлюємо його ложечкою з дірочками, і подрібнюємо в блендері/чопер разом із зеленню. Повертаємо все назад в бульйон, додаємо м'ясо, доводимо до кипіння. Потім відбираємо один половічек окремо в чашку. Розтираємо жовтки, поступово додаючи 3 ст.л. оливкового масла. Потім маленькими порціями влити бульйон, який ми відібрали, і все гарненько розмішати. Вливаємо тонкою цівкою жовтки в бульйон, розмішуємо, даємо закипіти, знімаємо з вогню і залишаємо на 20 хвилин. Потім наливаємо суп в тарілку, кладемо грінки, омлет розрізаємо за розміром грінок і викладаємо зверху на них.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!