ЧАСНИКОВИЙ СУП ПО-кастелянську

ЧАСНИКОВИЙ СУП ПО-кастелянську

ЧАСНИКОВИЙ СУП ПО-кастелянську

Інгредієнти

  • 12 зубчиків часнику
  • яйця – 6 шт
  • 0,5 батона білого хліба
  • 1,5 л курячого бульйону
  • 250 г хамона (сиров'яленому шинки)
  • 6 ст. л. оливкового масла
  • 2 ст. л. меленої паприки

Покроковий рецепт приготування

Часник порізати дольками. Масло розігріти в сковороді з товстим дном і обсмажувати в ньому часник 1-2 хвилини. Хамон порізати маленькими кубиками і додати в часник. Обсмажувати ще 1-2 хвилини, помішуючи. Зняти з вогню і покласти паприку. Поставити на невеликий вогонь ще на 10-20 секунд (максимум – паприка дуже швидко горить). Хамон з часником покласти в киплячий бульйон і прогрівати 2 хвилини. краще використовувати глибоку керамічну або глиняний посудину. Хліб порізати скибками і покласти в киплячий суп. Томити суп 10 хвилин на повільному вогні. Якщо необхідно, підлити ще бульйону. Розбити в суп яйця, щоб жовток при цьому не розтікся. Тримати на вогні до готовності білка, негайно подати.

0/5 (0 Reviews)