Інгредієнти
- 12 зубчиків часнику
- яйця – 6 шт
- 0,5 батона білого хліба
- 1,5 л курячого бульйону
- 250 г хамона (сиров'яленому шинки)
- 6 ст. л. оливкового масла
- 2 ст. л. меленої паприки
Покроковий рецепт приготування
Часник порізати дольками. Масло розігріти в сковороді з товстим дном і обсмажувати в ньому часник 1-2 хвилини. Хамон порізати маленькими кубиками і додати в часник. Обсмажувати ще 1-2 хвилини, помішуючи. Зняти з вогню і покласти паприку. Поставити на невеликий вогонь ще на 10-20 секунд (максимум – паприка дуже швидко горить). Хамон з часником покласти в киплячий бульйон і прогрівати 2 хвилини. краще використовувати глибоку керамічну або глиняний посудину. Хліб порізати скибками і покласти в киплячий суп. Томити суп 10 хвилин на повільному вогні. Якщо необхідно, підлити ще бульйону. Розбити в суп яйця, щоб жовток при цьому не розтікся. Тримати на вогні до готовності білка, негайно подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!