Інгредієнти
- 500 г філе пісного свинячого окосту
- 2 великих соковитих апельсина
- 2 см кореня свіжого імбиру
- по 4-5 гілочок м'яти і кінзи (тільки листя)
- 1 пучок зеленої цибулі
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. соусу теріякі
- 2-3 ст. л. оливкового масла
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 корінь імбиру очистіть і дуже дрібно наріжте. М'ясо наріжте тонкими смужками, приправте імбиром і соєвим соусом, перемішайте, залиште на 10 хв. Лук наріжте шматочками по 3-4 см. Крок 2 Зріжте з апельсинів шкірку так, щоб стала видна м'якоть. Виріжте філе по часточках між плівками, зберігаючи весь випливає сік. Залишки апельсинів відіжміть. Крок 3 Сильно нагрійте в воке масло і швидко обсмажте в ньому порціями свинину до готовності. Змішайте соус теріякі і виділився з апельсинів сік. Змішайте всі інгредієнти, полийте салат соусом. Посипте рубаною м'ятою і кінзою і подавайте
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!