БИТКИ В СМЕТАНЕ

Биточки спочатку були французьким блюдом і носили назву & laquo; медальйони & raquo ;. У Росії медальйони стали називати битками, і готували вже не з цілісного шматка м'яса, а з рубленого, зберігаючи колишню круглу форму. За розповідями історика російської кулінарії В. Похлебкина, найчастіше для биточків використовували баранину. Биточки найчастіше млоять в вершковому або овочевому соусі, фарширують сиром, грибами, вареними яйцями або овочами.

& nbsp;

Інгредієнти

  • 300 г яловичого фаршу
  • 200 г свинячого фаршу
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 3 ст.л. пшеничного борошна
  • 250 г сметани
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • зелень за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Змішайте фарш з сіллю і перцем і обробити його в формі биточків діаметром 3-4 см. Крок 2 Биточки обваляйте в борошні й обсмажте в глибокій сковороді. Далі залийте сметаною, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Крок 3 Перед подачею на стіл битки полийте соусом і посипте дрібно нарізаною зеленню.

0/5 (0 Reviews)