Цей рецепт моєї бабусі (в дівоцтві Третьякова), а Буженину по Третяковської ми готуємо на всі сімейні свята, спробуйте! Інгредієнти
- кмин – 1 ст. л.
- сіль – 1 стакан
- свинина на кісточці (нога) – 3 кг
- гірчиця в зернах – 1 ст. л.
- зіра – 1 ст. л.
- шафран – 1 щіпка
- часник – 3 головки
Покроковий рецепт приготування
М'ясо промити. Зробити глибокі надрізи ножем по всій поверхні на відстані 2-3 см один від одного. Спеції обсмажити 2 хвилини на розпеченій сковороді без додавання масла. Нашпигувати м'ясо шматочками часнику, поверхня рясно покрити спеціями і сіллю. М'ясо щільно обернути целофаном, щоб не було доступу повітря, і прибрати в холодильник. Через 1 добу щільно обернути м'ясо фольгою, поставити в духовку. Випікати при температурі 250 & deg; C до готовності. Господині на замітку Час запікання м'яса в духовці – з розрахунку 1 кг м'яса – 1 година.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!