БУЖЕНИНА ПО-Третьяковській

Цей рецепт моєї бабусі (в дівоцтві Третьякова), а Буженину по Третяковської ми готуємо на всі сімейні свята, спробуйте! Інгредієнти

  • кмин – 1 ст. л.
  • сіль – 1 стакан
  • свинина на кісточці (нога) – 3 кг
  • гірчиця в зернах – 1 ст. л.
  • зіра – 1 ст. л.
  • шафран – 1 щіпка
  • часник – 3 головки

Покроковий рецепт приготування

М'ясо промити. Зробити глибокі надрізи ножем по всій поверхні на відстані 2-3 см один від одного. Спеції обсмажити 2 хвилини на розпеченій сковороді без додавання масла. Нашпигувати м'ясо шматочками часнику, поверхня рясно покрити спеціями і сіллю. М'ясо щільно обернути целофаном, щоб не було доступу повітря, і прибрати в холодильник. Через 1 добу щільно обернути м'ясо фольгою, поставити в духовку. Випікати при температурі 250 & deg; C до готовності. Господині на замітку Час запікання м'яса в духовці – з розрахунку 1 кг м'яса – 1 година.

0/5 (0 Reviews)