БУРГЕРИ з курячою котлетою і кіно

Кіноа найчастіше готують у вигляді каші або як гарнір. Спробуйте додати трохи цієї крупи в курячий фарш – котлети вийдуть більш м'якими і ніжними.

Інгредієнти

  • 1 червона цибулина
  • 250 г фаршу з курки
  • 200 г вареної крупи киноа
  • 1 яйце
  • щіпка меленого коріандру
  • 1 зубчик часнику
  • 2 булочки для бургерів
  • 1 помідор
  • рослинне масло для смаження
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 100 г грецького йогурту
  • 2 гілочки м'яти

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 половину цибулини подрібніть, іншу половину наріжте кільцями. Викладіть фарш в миску, всипте туди ж киноа, додайте яйце, мелений коріандр, рубаний лук і подрібнений зубчик часнику. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте. Сформуйте з фаршу 2 котлети. Крок 2 Обсмажуйте котлети на олії до готовності з двох сторін. Крок 3 Розріжте булочки навпіл і підрум'яньте на сухій сковороді зрізом вниз. Крок 4 Приготуйте соус. З'єднайте йогурт з дрібно рубаною м'ятою, посоліть, перемішайте. Крок 5 Змастіть булочки соусом. Викладіть на нижні половинки булочок по котлети, по кілька кілець цибулі і кружечків помідора. Накрийте верхніми половинами булочок, злегка притисніть і подавайте.

0/5 (0 Reviews)