Кіноа найчастіше готують у вигляді каші або як гарнір. Спробуйте додати трохи цієї крупи в курячий фарш – котлети вийдуть більш м'якими і ніжними.
Інгредієнти
- 1 червона цибулина
- 250 г фаршу з курки
- 200 г вареної крупи киноа
- 1 яйце
- щіпка меленого коріандру
- 1 зубчик часнику
- 2 булочки для бургерів
- 1 помідор
- рослинне масло для смаження
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 100 г грецького йогурту
- 2 гілочки м'яти
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 половину цибулини подрібніть, іншу половину наріжте кільцями. Викладіть фарш в миску, всипте туди ж киноа, додайте яйце, мелений коріандр, рубаний лук і подрібнений зубчик часнику. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте. Сформуйте з фаршу 2 котлети. Крок 2 Обсмажуйте котлети на олії до готовності з двох сторін. Крок 3 Розріжте булочки навпіл і підрум'яньте на сухій сковороді зрізом вниз. Крок 4 Приготуйте соус. З'єднайте йогурт з дрібно рубаною м'ятою, посоліть, перемішайте. Крок 5 Змастіть булочки соусом. Викладіть на нижні половинки булочок по котлети, по кілька кілець цибулі і кружечків помідора. Накрийте верхніми половинами булочок, злегка притисніть і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!