БУРГЕРИ З цесарки

БУРГЕРИ З цесарки

Інгредієнти

  • 800 г філе стегенець цесарки
  • 200 г свинячого копченого сала
  • 1 маленька цибулина
  • 1 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 100 мл сильногазованою води
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло для змазування

Для гарніру

  • 4 великі булочки для бургерів
  • 4 тонких скибочки сиру
  • нарізані кружальцями помідори
  • солодкий лук
  • мариновані огірки
  • листя салату латуку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе цесарки разом з салом пропустіть через м'ясорубку. Цибулю очистіть, дуже дрібно наріжте і додайте в фарш разом з усіма іншими інгредієнтами для бургера. Крок 2 Дуже ретельно вимішують фарш руками 10 хвилин. Потім відбийте, піднімаючи кому фаршу на висоту приблизно 40 см і з силою кидаючи його об стіл. Тоді бургери при смаженні не розвалиться. Мокрими руками зліпити з фаршу 4 котлети товщиною 2-2,5 см. Покладіть бургери на застелену пергаментом тарілку і поставте в холодильник на 30 хвилин. Крок 3 Тим часом розпаліть вугілля – вони повинні добре прогоріти і покритися «сивим» попелом. Прожарити і гарненько змастіть маслом обидві частини решітки-гриль. Викладіть бургери на решітку і обсмажуйте спочатку на сильному жарі по 1 хвилині з кожної сторони, а потім приблизно 8 хвилин на слабкому (щоб зменшити жар, потрібно зняти решітку і розгребти під нею вугілля). Час від часу перевертайте грати. Крок 4 Розріжте булочки навпіл; підсмажте половинки булочок на вугіллі розрізаною стороною вниз. Крок 5 На нижню половину булочки викладіть котлету, накрийте її скибочкою сиру. Покладіть на тарілку. Поруч укладіть верхню половину булочки розрізаною стороною вгору, на неї – латук, помідори, цибуля і огірочки. Так і подавайте. До речі

Кетчуп і гірчицю до бургерам подавайте окремо, нехай кожен додає собі стільки, скільки хоче.

0/5 (0 Reviews)