Блюдо & quot; два в одному & quot; : Бульйон на перше і пельмені – на друге. Бульйон і пельмені можна подавати окремо. Але смачніше, звичайно, якщо разом.
& nbsp;
Інгредієнти
- 400 г бульйону
Для бульйону
- кріп (за смаком)
- щіпка солі
Для м'ясної начинки < ul>
Для тесту
- 300 г пшеничного борошна вищ його сорти
- 8 яєць
- щіпка солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замісити тісто і дайте йому трохи постояти під плівкою. Крок 2 М'ясо з цибулею перейдіть через м'ясорубку (з дрібними гратами), додайте трохи води, яйце і сіль. Добре перемішайте. Крок 3 Наліпити пельмені. Розкачайте тісто, виріжте з нього формочками або краями склянок кружечки. У центр кожного покладіть 1-2 ч.л. м'яса, заліпити тісто навколо м'яса. Крок 4 Доведіть бульйон до кипіння, додайте в нього сіль. Додайте пельмені і варіть їх протягом 6-8 хвилин. Крок 5 Розкладіть пельмені по піалах і залийте бульйоном. Додайте в бульйон дрібно нарізаний кріп.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!