Бретонського МЛИНЦІ з шинкою І ЯЙЦЕМ

Млинці з гречаного борошна & ndash; візитна картка французької Бретані. Їх готують як з солоними, так і з солодкими начинками. Наш варіант ідеальний для сніданку.

бретонського МЛИНЦІ з шинкою І ЯЙЦЕМ

Інгредієнти

  • 250 г гречаного борошна
  • 150 г пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 50 г вершкового масла
  • 500 мл води
  • 300 мл газованої води
  • сіль
  • рослинне масло для змазування сковороди

Для начинки:

  • 6 тонких скибочок шинки
  • 120 г сиру
  • 6 яєць
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

бретонського МЛИНЦІ з шинкою І ЯЙЦЕМ

Розтопити вершкове масло і трохи остудіть. Просійте в миску гречану і пшеничне борошно, додайте дрібку солі. Вбийте яйця і перемішайте. Потім влийте масло, розмішайте і почніть потроху вливати 500 мл води, збиваючи тісто віночком. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште тісто на 5 ч в холодильнику. Дістаньте тісто з холодильника, влийте тонкою цівкою газовану воду і акуратно перемішайте. У вас повинно вийти рідке тісто. Перед випічкою млинців натріть сир і дістаньте шинку. Розбийте яйце в чашку – так його зручніше буде вилити на млинець. Крок 2

Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям і товстим дном на середньому вогні і налийте трохи тіста, рівномірно розподіліть по поверхні. Посмажте млинець з одного боку, потім переверніть на іншу сторону. Крок 3

бретонського МЛИНЦІ з шинкою І ЯЙЦЕМ

У центр покладіть скибочку шинки, вилийте яйце і посипте тертим сиром. Посоліть і поперчіть, смажте 2-3 хв., Поки білок не схопиться, а сир не почне плавиться. Загніть краю млинця всередину, акуратно перекладіть млинець на тарілку і відразу ж подавайте.

0/5 (0 Reviews)