Млинці з гречаного борошна & ndash; візитна картка французької Бретані. Їх готують як з солоними, так і з солодкими начинками. Наш варіант ідеальний для сніданку.
Інгредієнти
- 250 г гречаного борошна
- 150 г пшеничного борошна
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла
- 500 мл води
- 300 мл газованої води
- сіль
- рослинне масло для змазування сковороди
Для начинки:
- 6 тонких скибочок шинки
- 120 г сиру
- 6 яєць
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розтопити вершкове масло і трохи остудіть. Просійте в миску гречану і пшеничне борошно, додайте дрібку солі. Вбийте яйця і перемішайте. Потім влийте масло, розмішайте і почніть потроху вливати 500 мл води, збиваючи тісто віночком. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште тісто на 5 ч в холодильнику. Дістаньте тісто з холодильника, влийте тонкою цівкою газовану воду і акуратно перемішайте. У вас повинно вийти рідке тісто. Перед випічкою млинців натріть сир і дістаньте шинку. Розбийте яйце в чашку – так його зручніше буде вилити на млинець. Крок 2
Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям і товстим дном на середньому вогні і налийте трохи тіста, рівномірно розподіліть по поверхні. Посмажте млинець з одного боку, потім переверніть на іншу сторону. Крок 3
У центр покладіть скибочку шинки, вилийте яйце і посипте тертим сиром. Посоліть і поперчіть, смажте 2-3 хв., Поки білок не схопиться, а сир не почне плавиться. Загніть краю млинця всередину, акуратно перекладіть млинець на тарілку і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!