Інгредієнти
- м'якоть телятини – 1 кг
- свиняча грудинка – 1 кг
- мелена паприка
- свинячі ніжки – 2 шт.
- корінь петрушки сушений – 2 шт .
- помідори – 4 шт. великого розміру
- перець червоний солодкий – 2 шт.
- насіння кмину
- Теляча грудинка – 1 кг
- сіль
- цибуля ріпчаста – 3 великі цибулини
- морква – 3 шт. великого розміру
- картопля молода – 300 г
- смалець
- лист лавровий – 5-7 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покласти в котел очищені ніжки, залити 5 л холодної води, довести до кипіння, варити на мінімальному вогні 5 ч. Потім бульйон процідити і повернути в котел (ніжки в цьому страві не знадобляться). Крок 2 Залити гарячим бульйоном посічену невеликими шматками грудинку і м'якоть телятини, довести до кипіння, додати лавровий лист, варити на мінімальному вогні 4 ч (лавровий лист видалити через 1-2 год). Крок 3 Нарізати великими кубиками цибулю, моркву, петрушку, гострий і сладкійперец – соломкою. Обсмажити овочі у великій сковороді на середньому вогні в смальці до золотистого кольору, 10 хв. Помідори ошпарити, зняти шкірку, порізати. Додати всі овочі в котел разом з сіллю, паприкою і кмином за смаком. Готувати ще 1 ч. За 30 хв. до готовності покласти назрезанний на четвертинки картоплю. Подавати бограч дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!