Блін ЗАПІКАНКА з шинкою

Млинцева запіканка з сиром і шинкою, томатами і цибульним соусом.

Масляна x Інгредієнти

  • томати різані в с/с 400 мл
  • лимон 1/2 шт.
  • крем бальзамічний 1 ст. л.
  • сир твердий 125 г
  • пармезан 30 г
  • шинка 200 г
  • петрушка 30 г

Млинці:

  • вершкове масло 30 г
  • борошно 120 г
  • яйця 2 шт.
  • молоко 70 мл

Соус:

  • цибуля 2 шт.
  • вершкове масло 40 г
  • борошно 4 ст. л.
  • молоко 700 мл
  • гірчиця 1 ч. л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> мускатний горіх 1/4 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Помідори викласти в миску, додати базилік, лимонну цедру, бальзамик і дрібку солі. Крок 2 Для соусу цибулю подрібнити. У невеликій каструлі розтопити масло, смажити цибулю 15 хв., Помішуючи. Крок 3 Млинці. Розтопити вершкове масло, остудити. У миску насипати борошно, дрібку солі, зробити поглиблення і розбити яйця. Додати молоко і 70 мл води. Перемішати, влити розтоплене масло. Дати постояти. Крок 4 Соус. У цибулю насипати борошно, поступово влити молоко, перемішуючи. Додати гірчицю і натерти трохи мускатного горіха. Приправити, варити 15 хв. Крок 5 З тіста посмажити 5-6 млинчиків. Млинці слід обсмажити з двох сторін. Крок 6 Розігріти духовку до 180 °. У рознімною формі відповідного діаметру зібрати запіканку. Викласти млинець, цибульний соус, томати, шинку, тертий сир, рубану петрушку. Повторити. Закінчити цибульним соусом і тертим пармезаном. Крок 7 Поставити запіканку в духовку на 40 хв. Остудити. Пройтися ножем уздовж стінок форми і акуратно зняти бортик. Нарізати і подавати. Смачного!

0/5 (0 Reviews)