Інгредієнти
- вода або молоко – 1/2 склянки
- дріжджі – 10-15 г
- яйце – 0-1/2 шт.
- цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
- м'ясо (фарш) – 300 г
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 0-2 ст. л.
- сіль – 1/4 ч. л.
- перець – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 2 склянки
Покроковий рецепт приготування
Для фаршу змішати м'ясо, цибулю, сіль, перець. Приготувати безопарне дріжджове тісто. Присипати стіл борошном, щоб тісто не прилипало (руки можна змастити олією), розділити тісто на шматки. Сформувати кульки. Кожна кулька розім'яти руками (або розкачати качалкою) в коржик. На середину коржа викласти фарш. Защипи краю біляші, прим'яти. Налити в глибоку сковороду олію, добре його нагріти і акуратно опустити біляші. Господині на замітку Біляші можна смажити в невеликій кількості масла.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!