Біляші З м'ясом

біляші З м'ясом

Інгредієнти

  • вода або молоко – 1/2 склянки
  • дріжджі – 10-15 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 2 склянки

  • яйце – 0-1/2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • м'ясо (фарш) – 300 г
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 0-2 ст. л.
  • сіль – 1/4 ч. л.
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Для фаршу змішати м'ясо, цибулю, сіль, перець. Приготувати безопарне дріжджове тісто. Присипати стіл борошном, щоб тісто не прилипало (руки можна змастити олією), розділити тісто на шматки. Сформувати кульки. Кожна кулька розім'яти руками (або розкачати качалкою) в коржик. На середину коржа викласти фарш. Защипи краю біляші, прим'яти. Налити в глибоку сковороду олію, добре його нагріти і акуратно опустити біляші. Господині на замітку Біляші можна смажити в невеликій кількості масла.

0/5 (0 Reviews)