Швидкий варіант латиноамериканського чилі кон карне від рижанки Мальвіни Русе.
Інгредієнти
- 500 г яловичого фаршу
- 400 г консервованої білої квасолі
- 1 морква
- 1 солодкий перець
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- 4-6 гілочок петрушки
- & # 189; стручка перцю чилі без насіння
- 1-2 ст. л. кленового сиропу
- 2 ст. л. світлого соєвого соусу
- 1-2 ст. л. рафінованої олії
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Овочі вимити, очистити . Лук, солодкий перець і моркву нарізати дрібними кубиками. Часник, перець чилі і петрушку порубати якомога дрібніше. Квасоля відкинути на друшляк, дати рідини стекти.
На глибокій сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю 2-3 хвилини, потім викласти моркву і часник (якщо треба додати трохи масла).
Обсмажувати овочі на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати солодкий перець і чилі, перемішати і готувати ще пару хвилин.
Слідом викласти фарш, обсмажувати 5-6 хвилин, помішуючи, щоб не було грудок. Коли підрум'яниться, приправити все соєвим соусом, сіллю і кленовим сиропом – за бажанням.
Влити в сковороду гарячу воду (приблизно 150 мл), додати квасолю, перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати хвилин 10. готову страву посипати рубаною петрушкою, перемішати і відразу подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!