БІЛА ФАСОЛЬ В м'ясним соусом

Швидкий варіант латиноамериканського чилі кон карне від рижанки Мальвіни Русе.

Інгредієнти

  • 500 г яловичого фаршу
  • 400 г консервованої білої квасолі
  • 1 морква
  • 1 солодкий перець
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 4-6 гілочок петрушки
  • & # 189; стручка перцю чилі без насіння
  • 1-2 ст. л. кленового сиропу
  • 2 ст. л. світлого соєвого соусу
  • 1-2 ст. л. рафінованої олії
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Овочі вимити, очистити . Лук, солодкий перець і моркву нарізати дрібними кубиками. Часник, перець чилі і петрушку порубати якомога дрібніше. Квасоля відкинути на друшляк, дати рідини стекти.

На глибокій сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю 2-3 хвилини, потім викласти моркву і часник (якщо треба додати трохи масла).

Обсмажувати овочі на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати солодкий перець і чилі, перемішати і готувати ще пару хвилин.

Слідом викласти фарш, обсмажувати 5-6 хвилин, помішуючи, щоб не було грудок. Коли підрум'яниться, приправити все соєвим соусом, сіллю і кленовим сиропом – за бажанням.

Влити в сковороду гарячу воду (приблизно 150 мл), додати квасолю, перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати хвилин 10. готову страву посипати рубаною петрушкою, перемішати і відразу подати.

0/5 (0 Reviews)