Інгредієнти
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
- невелика варений буряк – 1 шт.
- каперси – 1 ст. л.
- оцет – 2 ч. л.
- яловичий фарш – 500 г
- цибулина – 1 шт.
- вершки жирністю 35% – 100 мл
- жовтки – 4 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Буряк натерти на крупній тертці. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. масла, 5 хв. Перекласти цибулю в миску, додати фарш, жовтки, каперси, сіль, перець, оцет і вершки. Ретельно перемішати, додати буряк і ще раз перемішати. Крок 2
Сформувати круглі котлети діаметром 5-7 см. Крок 3
Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити біфштекси на сильному вогні, по 5-6 хв. з кожного боку. Можна подати, поклавши зверху смажене яйце.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!