Інгредієнти
- цибуля ріпчаста великий
- сіль, перець білий
- 150 г маринованого буряка разом з маринадом
- жовтки яєчні
- фарш яловичий – 500 г
- вода
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 35 г каперсів
Покроковий рецепт приготування
Цибулю дрібно нарізати, буряк нарізати дрібними кубиками. Фарш перемішати з жовтками, водою, приправити сіллю і перцем. Додати цибулю, каперси і буряк, а також трохи бурякового маринаду. Сформувати невеликі біфштекси круглої форми. Розігріти масло на сковороді і швидко обсмажити їх з обох сторін. Готові біфштекси повинні бути не до кінця прожарити. ДО РЕЧІ Це класичне блюдо шведської кухні з російським корінням. Рецепт рубленого біфштекса з присмаком цукрових буряків і солоних каперсів був завезений в Швецію в 1862 році Хенриком Ліндстрем, який народився і виріс у шведській родині в Санкт-Петербурзі. Одного разу, перебуваючи в місті Кальмар на південно-східному узбережжі Швеції, Ліндстрем замовив в одному з ресторанів це блюдо, пояснивши кухареві спосіб його приготування. Після цього рецепт біфштекса а-ля Ліндстрем розлетівся по всій Швеції.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!