Безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Цей варіант приготування курки без кістки завжди подобається гостям, вона смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Начинка може бути різною, залежить від смаків і настрою гостей!

Їстівні валентинки Приправ літо! x Інгредієнти

  • курка 1,5 кг
  • цибуля білий 2 шт.
  • масло рослинне 30 мл
  • печериці 300 г, краще одні тільки капелюшки
  • фарш свинячий 300 г, за бажанням
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Курку акуратно звільнити від кісток зручним способом, бажано, не роблячи додаткових надрізів. Крок 2

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Лук подрібнити, злегка обсмажити на олії. Крок 3

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Гриби нарізати пластинками. Крок 4

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

до цибулі додати гриби і швидко продовжити обсмажування до м'якості грибів. Важливо, щоб гриби не пустили сік, тому солити їх потрібно остиглими. Крок 5

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Курку можна нафарширувати цибульний-грибною сумішшю, а можна до грибів додати 300 г сирого свинячого фаршу. Посолити, поперчити за смаком. Крок 6

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Тушку курки (в тому числі крила, стегенця і гомілки) рівномірно заповнити грибами. Розріз зашити нитками. Посолити, поперчити за смаком. Крок 7

безкісткова КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

можна приступити до приготування відразу, а можна, накривши харчовою плівкою, відправити в холодильник на 4-10 год. Крок 8

Підготовлену курку обсмажити з 2-х сторін на рослинній олії до повної готовності. Для більш рівномірного і швидкого прожарювання накрити курку плоскою тарілкою і поставити гніт. За час смаження курку потрібно перевернути пару раз. Господині на замітку

Підготувати курку для святкової вечері можна напередодні і, замаринувавши, відправити в холодильник для кращого змішування всіх складових. На наступний день процес обсмажування не займе більше 30-40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)