Цей варіант приготування курки без кістки завжди подобається гостям, вона смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Начинка може бути різною, залежить від смаків і настрою гостей!
Їстівні валентинки Приправ літо! x Інгредієнти
- курка 1,5 кг
- цибуля білий 2 шт.
- масло рослинне 30 мл
- печериці 300 г, краще одні тільки капелюшки
- фарш свинячий 300 г, за бажанням
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Курку акуратно звільнити від кісток зручним способом, бажано, не роблячи додаткових надрізів. Крок 2
Лук подрібнити, злегка обсмажити на олії. Крок 3
Гриби нарізати пластинками. Крок 4
до цибулі додати гриби і швидко продовжити обсмажування до м'якості грибів. Важливо, щоб гриби не пустили сік, тому солити їх потрібно остиглими. Крок 5
Курку можна нафарширувати цибульний-грибною сумішшю, а можна до грибів додати 300 г сирого свинячого фаршу. Посолити, поперчити за смаком. Крок 6
Тушку курки (в тому числі крила, стегенця і гомілки) рівномірно заповнити грибами. Розріз зашити нитками. Посолити, поперчити за смаком. Крок 7
можна приступити до приготування відразу, а можна, накривши харчовою плівкою, відправити в холодильник на 4-10 год. Крок 8
Підготовлену курку обсмажити з 2-х сторін на рослинній олії до повної готовності. Для більш рівномірного і швидкого прожарювання накрити курку плоскою тарілкою і поставити гніт. За час смаження курку потрібно перевернути пару раз. Господині на замітку
Підготувати курку для святкової вечері можна напередодні і, замаринувавши, відправити в холодильник для кращого змішування всіх складових. На наступний день процес обсмажування не займе більше 30-40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!