Бендерики з м'ясом

Хочете приготувати щось смачне, ситне і не дуже складне? Апетитні млинцеві трикутники – це прекрасна ідея для всієї родини. Бендерики відносяться до молдавської, української та південно-російської кухні. Дуже зручно використовувати в рецепті приготування Бендерики з м'ясом заздалегідь підсмажені млинці, це досить пристойно заощаджує час. Фарш ж краще зробити самим. Поєднання свинини з яловичиною або куркою – ідеальний варіант для начинки. Доповніть м'ясо також цибулею, часником, сіллю і перцем. Все як слід перемішайте – і начинка готова.

 Бендерики з м'ясом

Інгредієнти

  • борошно – 300 г
  • молоко – 700 мл (600 мл в тісто, 100 мл для клярі)
  • рослинне масло – 3-5 ст.л
  • яйця – 3 шт
  • цукор – 1, 5 ст.л
  • сода – 0.5 ч.л
  • фарш м'ясний – 600 г
  • цибулина – 1 шт
  • часник – 2 зуб.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. У глибокій мисці збийте два яйця з цукром і сіллю. Додайте молоко, перемішайте і насипте борошно і соду. Збийте все ще раз до однорідного стану і в кінці додайте рослинне масло (можливо, потрібно буде додати трохи рідини, тісто має бути не надто рідким, але і не густим). Крок 2 На сковороді підсмажте тонкі млинці з двох сторін звичайним способом. Для першого млинця сковороду змажте рослинним маслом, наступні випікайте на сухій сковороді. Складіть все млинці стопкою, а потім розріжте їх все навпіл. Крок 3 На сковороді підсмажте тонкі млинці з двох сторін звичайним способом. Для першого млинця сковороду змажте рослинним маслом, наступні випікайте на сухій сковороді. Складіть все млинці стопкою, а потім розріжте їх все навпіл. Крок 4 Для начинки з'єднайте фарш з натертим на дрібній тертці часником і цибулею, додайте за смаком сіль і мелений перець. Добре перемішайте. Крок 5 Потім на кожну половинку млинця розподіліть м'ясну начинку тонким шаром. Складіть млинець спочатку однією стороною всередину до половини. Потім інший край млинця також складіть зверху. Має вийти трикутник з начинкою всередині. Таким чином необхідно сформувати всі млинці. До речі, в такому вигляді млинці можна заморозити і використовувати в міру потреби. Крок 6 Приготуйте кляр. Для цього збийте вінчиком яйце і молоко. Можна додати дрібку солі і цукру. Умочіть кожен млинець по черзі в готовий кляр і викладіть на розігріту з рослинним маслом сковороду. Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки на середньому вогні.

0/5 (0 Reviews)