БАРАНИНА з овочами

БАРАНИНА з овочами

Інгредієнти

  • 1,2 кг баранини
  • 2 баклажана
  • 4 картоплини
  • 4 помідори
  • 2 цибулини
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г замороженої зеленої квасолі

  • 4 зубчики часнику
  • 1 стакан червоного вина
  • 5 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. зернистої гірчиці
  • 1 ст. л. борошна
  • 2 гілочки чебрецю
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАРАНИНА з овочами

Чебрець вимити, розібрати на листочки. Часник очистити, нарізати поздовжніми пластинами. М'ясо вимити, обсушити. Гострим ножем зробити по всій поверхні м'яса проколи, вставити в них шматочки часнику і листочки чебрецю. Крок 2

БАРАНИНА з овочами

Змішати в мисці вино, гірчицю , оливкова олія, що залишився чебрець, сіль і перець. Покласти м'ясо, накрити і поставити в холодильник на 7-8 ч., Час від часу перевертаючи баранину. Крок 3

БАРАНИНА з овочами

Вийняти м'ясо з маринаду, покласти в форму для мікрохвильової печі. Готувати на максимальній потужності 25-30 хв., Один раз перевернувши. Крок 4

БАРАНИНА з овочами

Картопля і цибулю очистити, баклажани і помідори вимити. Нарізати овочі кубиками. Квасоля розморозити при кімнатній температурі, розрізати на 2-3 частини. Крок 5

БАРАНИНА з овочами

Баранину загорнути у фольгу і дати постояти 20 хв. Покласти овочі в форму для мікрохвильової печі, влити трохи маринаду. Приправити сіллю і перцем і готувати в мікрохвильовій печі 20 хв. при повній потужності. Крок 6

БАРАНИНА з овочами

В сковороді розмішати 1 ст. л. борошна з 5 ст. л. маринаду. Влити утворився при запіканні м'ясний сік, довести до кипіння і готувати, помішуючи, 3 хв. М'ясо нарізати скибочками, полити соусом і подати з овочами.

0/5 (0 Reviews)