БАРАНИНА З антонівські яблука

БАРАНИНА З антонівські яблука

Інгредієнти

  • баранина – 500 г
  • яблука антонівські – 2 шт.
  • картопля великий – 4 шт.
  • часник – 1 головка
  • кінза – 1,5 пучка
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАРАНИНА З антонівські яблука

М'ясо вимити, обсушити, тонко нарізати. Яблука вимити, видалити серцевину. Картоплю очистити. Нарізати картоплю і яблука великими скибочками. Часник розділити на зубчики, не чистити. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 2

БАРАНИНА З антонівські яблука

У каструлю з товстим дном помістити м'ясо. Потім викласти шарами половину картоплі, зубчики часнику, яблука і залишився картопля. Крок 3

БАРАНИНА З антонівські яблука

Посолити і поперчити, влити в каструлю з м'ясом і овочами 1 л води. Готувати на невеликому вогні під кришкою 1,5 ч. Перед подачею посипати кінзою.

0/5 (0 Reviews)