Інгредієнти
- баранина – 500 г
- яблука антонівські – 2 шт.
- картопля великий – 4 шт.
- часник – 1 головка
- кінза – 1,5 пучка
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, обсушити, тонко нарізати. Яблука вимити, видалити серцевину. Картоплю очистити. Нарізати картоплю і яблука великими скибочками. Часник розділити на зубчики, не чистити. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 2
У каструлю з товстим дном помістити м'ясо. Потім викласти шарами половину картоплі, зубчики часнику, яблука і залишився картопля. Крок 3
Посолити і поперчити, влити в каструлю з м'ясом і овочами 1 л води. Готувати на невеликому вогні під кришкою 1,5 ч. Перед подачею посипати кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!