БАРАНИНА в горщиках по-ірландськи

http://s58.radikal.ru/i162/0911/9e/ebf27c3a82bf.jpg

Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти

  • картопля – 500 г
  • часник – 2 головки
  • баранина – 500 г
  • кумін
  • масло оливкова
  • базилік
  • цибуля ріпчаста – 200 г
  • сіль
  • кріп

Покроковий рецепт приготування

У казанку на оливковій олії обсмажуємо зубчики часнику, потім виймаємо часник і відкладаємо його. Баранину розрубуємо на шматки (маленькі) і на тій самій олії, де обсмажувався часник, обсмажуємо по черзі всі підготовлені шматочки з двох боків до утворення золотистої скоринки. Викладаємо баранину в горщики, додаємо кумін, нарізану цибулю. Потім додаємо нарізану картоплю, солимо, перчимо. У кожен горщик додаємо листочок базиліка, нарізаний кріп і ставимо в духовку на 40 хвилин. Блюдо подавати на стіл гарячим! Смачного!

0/5 (0 Reviews)