http://s58.radikal.ru/i162/0911/9e/ebf27c3a82bf.jpg
Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти
- картопля – 500 г
- часник – 2 головки
- баранина – 500 г
- кумін
- масло оливкова
- базилік
- цибуля ріпчаста – 200 г
- сіль
- кріп
Покроковий рецепт приготування
У казанку на оливковій олії обсмажуємо зубчики часнику, потім виймаємо часник і відкладаємо його. Баранину розрубуємо на шматки (маленькі) і на тій самій олії, де обсмажувався часник, обсмажуємо по черзі всі підготовлені шматочки з двох боків до утворення золотистої скоринки. Викладаємо баранину в горщики, додаємо кумін, нарізану цибулю. Потім додаємо нарізану картоплю, солимо, перчимо. У кожен горщик додаємо листочок базиліка, нарізаний кріп і ставимо в духовку на 40 хвилин. Блюдо подавати на стіл гарячим! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!