Замість пармезану в цьому рецепті в паніровці можна додавати & quot; швейцарський & quot; сир, а в форму для запікання разом з м'ясом і картоплею & ndash; покласти 2 & ndash; 3 гілочки свіжого розмарину.
Інгредієнти
- 0,25 ч. Л. меленого чорного перцю
- часник – 1 зубчик
- 600-800 г баранини без кісток
- 1 стакан білого вина
- 1,5 ст. л. тертого пармезану
- петрушка
- 0,5 батона білого хліба
- сіль
- 1 кг картоплі
- 4 ст. л. вершкового масла
- 1 ч. л. гірчиці
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Зробити маринад. Часник очистити, подрібнити. Змішати в мисці вино, гірчицю, часник і чорний перець. Крок 2 М'ясо вимити, нарізати тонкими шматочками завдовжки 5 см і шириною 3-4 см. Покласти в маринад на 30 хв. Крок 3 З хліба зрізати скоринку, м'якуш дрібно розкришити, потім трохи підсушити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Ретельно перемішати петрушку, пармезан і хлібні крихти. Крок 4 Шматочки баранини вийняти з маринаду, обваляти в вийшла паніровці. Крок 5 Розігріти в сковороді 2 ст.л. вершкового масла. Обсмажити шматочки баранини по 4 хв. з кожного боку. Зняти з вогню. Крок 6 Картоплю очистити. Кожну картоплину розрізати уздовж навпіл. В окремій сковороді розігріти вершкове масло, додати картоплю і обсмажити його до напівготовності, близько 5 хв. Духовку розігріти до 200С. Баранину і картоплю викласти в форму для запікання, накрити фольгою і поставити в духовку на 15 хв. Подавати з дрібно нарізаною свіжою зеленню або зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!