БАРАНИНА У сирній паніровці

Якщо ви любите пряні аромати, покладіть в форму для запікання разом з м'ясом і картоплею 1 & ndash; 2 гілочки свіжого розмарину.

 БАРАНИНА У сирній паніровці

Інгредієнти

  • напівтвердий сир Фоль епі 50 г
  • третину білого батона
  • молода картопля – 1 кг
  • середній пучок петрушки
  • сіль
  • м'якоть баранини – 600-800 г
  • масло вершкове – 4 ст.л.

Для маринаду:

  • гірчиця – 1 ч.л.
  • чорний перець мелений – 1/4 ч.л.
  • часник – 1 зубчик
  • біле сухе вино – 1 склянка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду часник подрібніть і змішайте з вином, гірчицею і чорним перцем. М'ясо наріжте шматочками завдовжки 5 см і шириною 3-4 см. Покладіть в приготований маринад, накрийте, залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 2 Для панірування зріжте з хліба кірку, м'якуш дрібно розкришити і трохи підсушіть в розігрітій до 150 ° С духовці, 5-7 хв. Петрушку подрібніть. Сир натріть на дрібній тертці. Все ретельно перемішайте. Вийміть шматочки баранини з маринаду, приправте сіллю, обваляйте в вийшла паніровці і обсмажте в 2 ст. л. розігрітого вершкового масла по 4 хв. з кожного боку. Зніміть з вогню. Крок 3 Очищені картоплини розрізати вздовж на 2-4 частини і обсмажте в вершковому маслі до напівготовності, 10 хв., Посоліть. Крок 4 Викладіть у форму для запікання м'ясо і картоплю, накрийте фольгою і поставте в розігріту до 190 ° С духовку на 15 хв. Подавайте дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)