Якщо ви любите пряні аромати, покладіть в форму для запікання разом з м'ясом і картоплею 1 & ndash; 2 гілочки свіжого розмарину.
Інгредієнти
- напівтвердий сир Фоль епі 50 г
- третину білого батона
- молода картопля – 1 кг
- середній пучок петрушки
- сіль
- м'якоть баранини – 600-800 г
- масло вершкове – 4 ст.л.
Для маринаду:
- гірчиця – 1 ч.л.
- чорний перець мелений – 1/4 ч.л.
- часник – 1 зубчик
- біле сухе вино – 1 склянка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду часник подрібніть і змішайте з вином, гірчицею і чорним перцем. М'ясо наріжте шматочками завдовжки 5 см і шириною 3-4 см. Покладіть в приготований маринад, накрийте, залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 2 Для панірування зріжте з хліба кірку, м'якуш дрібно розкришити і трохи підсушіть в розігрітій до 150 ° С духовці, 5-7 хв. Петрушку подрібніть. Сир натріть на дрібній тертці. Все ретельно перемішайте. Вийміть шматочки баранини з маринаду, приправте сіллю, обваляйте в вийшла паніровці і обсмажте в 2 ст. л. розігрітого вершкового масла по 4 хв. з кожного боку. Зніміть з вогню. Крок 3 Очищені картоплини розрізати вздовж на 2-4 частини і обсмажте в вершковому маслі до напівготовності, 10 хв., Посоліть. Крок 4 Викладіть у форму для запікання м'ясо і картоплю, накрийте фольгою і поставте в розігріту до 190 ° С духовку на 15 хв. Подавайте дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!