БАРАНИНА по-ірландськи

БАРАНИНА по-ірландськи

Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти

  • баранина – 1 кг
  • морква – 2 шт
  • сіль, перець
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • бульйон м'ясний
  • картопля – 10 шт

для тесту

  • яйце – 1 шт
  • жир для смаження – 2 ст. л
  • сіль
  • борошно пшеничне – 100 гр

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

З'єднуємо всі інгредієнти для тіста, замішуємо його і залишаємо на пів години. Крок 2

БАРАНИНА по-ірландськи

баранину нарізаємо невеликими шматочками, картопля (очищений) тонкими кружечками, цибулю дрібно порізати, моркву нарізати кружечками. Баранину, цибулю, моркву і картоплю викладаємо в плоску посуд для запікання, солимо, перчимо, заливаємо м'ясним бульйоном (бульйон повинен покривати повністю інгредієнти). Крок 3

БАРАНИНА по-ірландськи

зверху накриваємо розкатаним тестом. Запікаємо в духовці 1,5 – 2 години при температурі 180-200 градусів.

0/5 (0 Reviews)