Інгредієнти
- 16 шматків баранячої грудинки на реберця
- 400 г свіжої або замороженої брусниці
- 1 велика солодка червона кримська цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1 ст. л. меду
- 1 ст. л. гірчичного насіння
- 1 ч. л. горошин запашного перцю
- оливкова олія «екстра вірджин»
- сіль, чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 великий апельсин
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Насипте гірчичні насіння і запашний перець в ступку і злегка потовчіть – нехай приблизно половина насіння гірчиці залишиться цілими. Очистіть цибулю і наріжте тонкими пір'ям, часник подрібніть. Вимийте апельсин щіткою, зніміть цедру, відіжміть сік. Крок 2
Помістіть брусницю, цибуля, часник, апельсиновий сік, цедру, половину суміші з ступки і мед в сотейник, перемішайте. Закрийте кришкою, на невеликому вогні доведіть до кипіння. Крок 3
Акуратно (ягоди бризкаються!) роздушіть толкушкой більшу частину брусниці. Готуйте, помішуючи, до загустіння, приблизно 15 хв. Зніміть з вогню, повністю остудіть, затягніть плівкою і поставте в холодильник мінімум на 2 год. Крок 4
Баранячі відбивні натріть з обох сторін сіллю, перцем і оливковою олією, нехай полежать при кімнатній температурі 1 ч. Потім покладіть відбивні на робочу поверхню і злегка відбийте товкачем або рукояткою важкого ножа. Оберніть кінець кожної кісточки шматочком фольги. Крок 5
Приправте м'ясо з обох сторін залишилася сумішшю з ступки (краще попередньо подрібнити спеції більш ретельно), втираючи її пальцями. Крок 6
Розігрійте духовку до 100 ° С. Застеліть деко фольгою. Розігрійте сковороду-гриль без масла. Партіями обсмажуйте відбивні на сильному вогні по 2,5 хв. з кожного боку і перекладайте на деко, поки смажиться все інше. Подавайте з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!