Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте баклажани уздовж навпіл. Надсекіте м'якоть хрест-навхрест з кроком 1,5 см, не доходячи до шкірки теж приблизно на 1,5 см. Змастіть оливковою олією, посоліть і запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 20 хв., Або поки м'якоть не стане досить м'якою, щоб вийматися гострою ложкою. Вийміть м'якоть, залишивши човники з шкірки. Крок 2 Поки баклажани запікаються, обсмажте в оливковій олії цибулину, 5 хв. Додайте фарш, обсмажуйте, розбиваючи грудки, поки фарш не поміняє колір. Змішайте фарш з цибулею і м'якоть баклажанів, додайте томатний соус, трохи рубаною петрушки, сіль і перець. Крок 3 Нафаршіруйте баклажани, посипати сиром і запікайте в духовці 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!