Інгредієнти
- баклажан середнього розміру 1 шт.
- помідор черрі 2 шт.
- фарш 120 г
- цибуля ріпчаста 20 г
- часник зубчик 2 шт.
- грузинські спеції 5 г
- сіль 3 г
- перець 2 г
- соус Сацебелі 50 г
- кінза 5 г
- червоний базилік 5 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець стручковий зелений 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Баклажан розрізати навпіл уздовж. Крок 2 Викласти на деко, змащене маслом і запікати в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Крок 3 На сковороді обсмажити цибулю з фаршем, додати туди сіль, перець, грузинські спеції. Крок 4 За 3 хвилини до готовності баклажана, стручковий перець і помідор черрі покласти в духовку до баклажанів. Крок 5 По готовності, викласти овочі на тарілку. Крок 6 За допомогою ножа подрібнити серцевину баклажана, не пошкоджуючи шкірки. Крок 7 У баклажан викласти фарш, зверху викласти помідори і полити соусом Сацебелі Крок 8 Прикрасити кінзою і базиліком
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!