Дуже швидкий і нереально смачна вечеря. Або обід. Засмаженою яловичина з таким розмаїттям спецій, зі смаженими горішками і локшиною піднімуть настрій навіть в самий похмурий день. Локшину можна взяти будь-яку на свій смак.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- арахіс 1 ст.л.
- часник 2 зуб.
- імбир – 1 шматочок
- масло кунжутне – 1 ст.л.
- бадьян 2 зірочки
- фарш яловичий 200 г
- мед 1 ч.л..
- рибний соус 1 ч.л..
- соєвий соус 1 ч.л..
- лайм 2 шт.
- локшина пшеничне 150 г
- чилі, зелень для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Арахіс обсмажити в сухій сковороді, потовкти у ступці. Крок 2 Часник і імбир очистити, дрібно нарізати. Крок 3 В сковороду хлюпнути кунжутного масла, покласти бадьян і поставити на середній вогонь. Додати фарш. Смажити, розбиваючи грудочки лопаткою. Додати половину часнику, імбиру і весь мед. Смажити до темно-золотистого кольору. Приправити до смаку. Крок 4 Що залишився часник і імбир розтерти в пасту, перемішати з рибним соусом, соєвим соусом і соком лаймов. Крок 5 Локшину відварити відповідно до інструкції. Зелень і чилі дрібно нарізати. Крок 6 Локшину змішати із заправкою, розкласти по тарілках, викласти фарш, посипати зеленню, чилі і горішками. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!