АЗІАТСЬКА хрусткі ГОВЯДИНА З ЛОКШИНОЮ

Дуже швидкий і нереально смачна вечеря. Або обід. Засмаженою яловичина з таким розмаїттям спецій, зі смаженими горішками і локшиною піднімуть настрій навіть в самий похмурий день. Локшину можна взяти будь-яку на свій смак.

АЗІАТСЬКА хрусткі ГОВЯДИНА З ЛОКШИНОЮ

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • арахіс 1 ст.л.
  • часник 2 зуб.
  • імбир – 1 шматочок
  • масло кунжутне – 1 ст.л.
  • бадьян 2 зірочки
  • фарш яловичий 200 г
  • мед 1 ч.л..
  • рибний соус 1 ч.л..
  • соєвий соус 1 ч.л..
  • лайм 2 шт.
  • локшина пшеничне 150 г
  • чилі, зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Арахіс обсмажити в сухій сковороді, потовкти у ступці. Крок 2 Часник і імбир очистити, дрібно нарізати. Крок 3 В сковороду хлюпнути кунжутного масла, покласти бадьян і поставити на середній вогонь. Додати фарш. Смажити, розбиваючи грудочки лопаткою. Додати половину часнику, імбиру і весь мед. Смажити до темно-золотистого кольору. Приправити до смаку. Крок 4 Що залишився часник і імбир розтерти в пасту, перемішати з рибним соусом, соєвим соусом і соком лаймов. Крок 5 Локшину відварити відповідно до інструкції. Зелень і чилі дрібно нарізати. Крок 6 Локшину змішати із заправкою, розкласти по тарілках, викласти фарш, посипати зеленню, чилі і горішками. Смачного!

0/5 (0 Reviews)