Ситні супи & ndash; сама традиційна селянська їжа. Ніяких тобі дурниць на кшталт & quot; пробудити апетит & quot; або & quot; налаштувати шлунок на майбутні страви & quot ;. Завдання просте: щоб було смачно і ситно.
Інгредієнти
- масло оливкове – 2 ст.л.
- 1 банка (400 г) консервованої білої квасолі
- часник – 4 зубчики
- 1 букет гарні
- 400 г шинки
- рубана зелень петрушки
- перець солодкий – 1 шт
- 1 л курячого бульйону
- 6 шматочків білого хліба
- 20 г вершкового масла
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Лук і часник очистити, у перцю видалити насіння. Цибулю і перець нарізати кубиками. Оливкова олія розігріти в сковороді, обсмажити цибулю і перець до м'якості. Видавити в сковороду часник. Додати нарізану кубиками шинку, готувати все разом ще 3-4 хв. Квасоля разом з рідиною викласти з банки в каструлю, влити бульйон. Додати букет гарні і варити 5 хв. Вийняти з каструлі 1 склянку провареної квасолі, розім'яти її ложкою в пюре і покласти назад. Перекласти в каструлю вміст сковороди. Посолити і поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити ще 5 хв. Хліб обсмажити з двох сторін на вершковому маслі. Видалити букет гарні і розлити суп по тарілках, поклавши в кожну шматочок підсмаженого хліба і посипавши рубаною зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!