Інгредієнти
- 1 л бульйону з м'яса з копченостями
- 400 г готової великої білої квасолі
- 1 невелика біла цибулина
- 2 зубчики часнику
- 70 г хамона серрано
- 80 г ковбаси чорізо сарта
- 100 г кров'яної ковбаси
- 80 г бекону
- 8 невеликих свинячих пряних ковбасок
- оливкова олія
- шафран на кінчику ножа
- 0,5 ч. л. солодкої паприки
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистити і подрібнити цибуля і часник. Хамон і бекон нарізати невеликими кубиками, чорізо і кров'яну ковбасу – кружальцями. У каструлі з товстим дном розігріти трохи олії, покласти цибулю і часник, обсмажити, помішуючи, до м'якості, покласти хамон, чорізо і квасоля, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хв. Крок 2 Окремо обсмажити ковбаски, бекон і кров'яну ковбасу, покласти в каструлю. Влити бульйон, довести до кипіння. Приправити паприкою і шафраном, посолити, варити 5 хв.
Подавати дуже гарячою. Господині на замітку
В фабада (дуже важливо розуміти, що це не суп, а рагу!) Можна використовувати найрізноманітніші варіанти м'ясних делікатесів & ndash; на ваш погляд. Але то, без чого, мабуть, не можна обійтися, & ndash; це бекон і кров'яна ковбаса.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!