АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Пропоную приготувати традиційний англійський квасолевий суп з фаршем. Такий суп зігріває в холодну пору року і довго залишає нас ситими.

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш 300 г
  • яловичина 500 г
  • квасоля червона консервована 1 стакан (а)
  • горошок консервований 1 стакан (а)
  • квасоля стручкова (заморожена) 1 стакан (а)
  • морква 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • томатна паста 2,5 ст.л.
  • вода 3 л
  • цукор 1 ст.л.
  • червона паприка в пластівцях 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • картопля 3 шт.
  • соєвий соус 4 ст.л.
  • рослинне масло 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

М'ясо добре промити, залити холодною водою. Поставити на вогонь і варити до готовності, знімаючи піну. М'ясо викласти на обробну дошку і нарізати шматочками. Бульйон процідити. Крок 2

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Лук і часник почистити. Цибулю нарізати півкільцями або дрібними кубиками, часник пластинами. Обсмажити на рослинному маслі до прозорості. Крок 3

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Потім додати томатну пасту і трошки бульйону. Гасити на слабкому вогні 5-7 хвилин. Крок 4

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Картоплю почистити, нарізати кубиком і відправити в киплячий бульйон. Дати закипіти. Крок 5

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Моркву почистити, нарізати соломкою і додати в бульйон. Варити до напівготовності, приблизно 7 хвилин. Крок 6

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Потім в бульйон ввести консервовану квасолю, стручкову квасолю і зелений горошок. Влити соєвий соус. Варити ще 5-7 хвилин після закипання. Крок 7

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

На окремій сухий сковороді обсмажити фарш, присипавши сіллю, чорним перцем. Крок 8

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Додати в стю обсмажений фарш і шматочки відвареного м'яса. Крок 9

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Додати в суп томатно-цибульну засмажку, трохи цукру, солодку паприку. Спробувати на сіль, якщо не досить, то ще посолити і варити 15-20 хвилин. Вимкнути вогонь, накрити суп кришкою і дати йому настоятися. Крок 10

АНГЛІЙСЬКА СТЮ З квасолею

Смачного! Господині на замітку

Можна використовувати боби квасолі – Червону квасолю замочити на ніч, потім промити її, відварити в окремому посуді до готовності, злити воду

0/5 (0 Reviews)