Гібриди: переваги та недоліки

Плюси

Менше споживання. Гібридизація зменшує споживання, а отже, і викиди забруднюючих речовин у вихлопі. Зменшення споживання палива може коливатися від 10 відсотків для мікрогібридизації до 50 відсотків для звичайних гібридів і навіть 100 відсотків для гібридів, що підключаються до електромережі – на коротких поїздках.

Ви можете замовити автопідбір у києві.

Конкурентна ціна. Ціни на звичайні гібриди зараз дуже прийнятні порівняно з дизелями, що робить їх економічно цікавими. Тим більше, що їх витрата порівнянний з дизельним автомобілем.Обмежені витрати на технічне обслуговування: за підрахунками технічне обслуговування гібрида на 20-40 відсотків дешевше, ніж технічне обслуговування автомобіля лише з двигуном внутрішнього згоряння.

Також зменшується знос шин завдяки «холоднішому» стилю водіння, менший знос гальм завдяки рекуперації енергії (через гальмо двигуна), а на моделях без коробки передач немає ризику поломки або зносу зчеплення.Стиль водіння «Крутеріший». Гібридне водіння – це водіння з автоматичною коробкою передач (або подібною), що забезпечує спокійну манеру водіння з мінімумом дій. Чистий «дзен».Краща відрахування. В очікуванні 2020 року франшиза гібридних автомобілів, що підключаються до електромережі, зацікавить юридичних осіб і компаній. Лише повністю електричні автомобілі працюють краще.Нижчий внесок SG&A. Кращий CO 2 баланс гібрида сприятливо впливає на внесок SG & A (цінність природи), який власники службового автомобіля сплачують за приватне використання свого автомобіля.Вибір гібрида не потребує жодних поступок щодо зручності використання. Усі типи кузовів доступні з гібридним приводом: седани, універсали, позашляховики та навіть однооб’ємні автомобілі.Кращі показники. Перевагою гібридів є те, що вони забезпечують більшу потужність, ніж версії лише з двигуном внутрішнього згоряння. Відповідь двигуна також покращується завдяки крутному моменту від електродвигуна, який одразу стає доступним.

Мінуси

Сумнівна екологічність плагін-гібридів. Акумуляторний гібрид використовує як електродвигун, так і двигун внутрішнього згоряння. Тому глобальний баланс між виробництвом, використанням і переробкою є відверто сумнівним порівняно з автомобілем із двигуном внутрішнього згоряння чи чисто електричним автомобілем.Дуже високі ціни. Ціни на плагін-гібриди все ще дуже високі, на відміну від неперезарядних гібридів, які стають все більш демократичними.Перезаряджувані гібриди, ймовірно, зазнають труднощів на ринку вживаних автомобілів через знос акумуляторів.Обмежена тягова здатність. Більшість гібридних транспортних засобів не можуть буксирувати причіп через певні обмеження їх електродвигуна. Однак, тільки обережно. Motor Scout motorscout.ua допоможе обрати авто.

0/5 (0 Reviews)