Великодній салат "Писанка"
великодній салат
Інгредієнти:

ковбаса "Салямі"150 г
картопля3 шт.
перець болгарський 1 шт.
яйця3 шт.
морква2 шт.
кукурудза 1 б.(340 г)
майонез250 г
Для прикрашання
зелена цибуля100 г
оливки8-10 шт.

Наближається Великдень, тому пропоную приготувати смачний салат на святковий стіл. У ньому добре відчувається смак копченої ковбаси, яєць та кукурудзи. А болгарський перець надає соковитості цьому великодньому салату та доповнює інші інгредієнти. По даному рецепту виходить досить велика порція смачного салату. Також хочу показати, як просто і легко можна прикрасити цей салат на Пасху. Виходить дуже гарно, яскраво та справді нагадує Великодню Писанку. )) На святковому столі виглядає чудово, яскраво та багато! 

Як приготувати

Довжина моєї тарілки  - 30 см.

1- ший шар :порізана ковбаса . Рекомендую для цього салату брати саме ковбасу "Салямі". Кожен шар салату змащуємо майонезом. 2- ий шар : відварена картопля в лушпинні, потерта на грубій терці. 3-ій шар: болгарський перець, порізаний "кубиками", трішки посолити. Залишаємо смужку перцю для прикрашання. 4-ий шар: відварені яйця, потерті на грубій терці, 5-ий шар: відварена морква, потерта на грубій терці. Залишаємо половинку моркви для прикрашання салату. Після цього шару розмащуємо майонез ложкою, щоб вирівняти поверхню салату. Викладаємо кукурудзу, покриваючи нею всю поверхню . Якщо Ви не плянуєте прикрашати салат у вигляді писанки, тоді просто посипаєте зверху подріненою зеленою цибулькою.

Прикрашаємо салат. По центру робимо смужку з  майонезу. На цю смужку викладаємо подрібнену цибулю. Викладаємо тоненькі смужки перцю, формуючи візерунок

Вирізаємо квіточки з відвареної моркви та викладаємо на цмбулю. Потім рядочком викласти оливки, порізані  "кільцями". Салат можна приготувати за 1 добу до свята, та зберігати у холодильнику.

Смачного!

салати на пасху
як прикрасити салат на пасху
салати на святковий стіл

Пошук за інгредієнтами
17 Березня, 2019  11:08
Переглядів: 1091
Рейтинг: 129 / 634 ( Відмінно )

Схожі рецепти

29 Березня, 2019
Салат з черемші

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 80
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO