Варення з ревеня з каркаде

Інгредієнти:

ревінь  0,5 кг
цукор 2 скл.
лимон  1/2 шт.
імбир 1 ч.л.
ванільний цукор 1 п.
чай “Каркаде” 2 ст.л.
вода 0,5 скл.

Поспішаю поділитись з Вами рецептом варення з ревеня з каркаде, який відкрила для себе цього року. Коли почався “сезон румбамбару”, перечитала величезну кількість рецептів з ревеня, надихнулась і вирішила зготувати варення, поєднавши різні рецепти в один))) В результаті вийшло смачне, густе, однорідне, гарне варення з кислинкою та пряним ароматом. Таке варення чудово підійде, як начинка для пиріжків, пирогів, млинців, пампушків та іншої випічки. Спробуйте!

Як приготувати

Зварити чай “Каркаде”. Для цього 2 ст.л. каркаде залити 0,5 скл. води, довести до кипіння, накрити кришкою та залишити, поки охолоне. Процідити.

Румбамбар змолоти блендером, додати цедру з 1/2 лимона, потертий імбир, цукор, ванільний цукор, відвар з каркаде. Все перемішати, поставити варити на маленькому вогні. Коли варення закипить – не забудьте зняти пінку. Варити 40 хв, помішуючи

Смачного!

0/5 (0 Reviews)