Торт з сакурою
торт з сакурою
Інгредієнти:
Для прикрашання
маршмеллоу 3 п.
цукрова пудра 1,5 кг
крохмаль
харчові барвники
масло 1,25 кг
їстівне кружево 3 м

Цього разу у мене торт з сакурою та рожевим кружевом. Досить простий варіант як оформити торт мастікою. Такий торт з мастіки підійде  на День Народження як для маленької дівчинки, так і для дорослої жінки. Тільки додаємо ще одну свічку-цифру)). В даному випадку, було вибрано торт з сакурою, тому що в іменинниці був наряд з візерунком сакури. Трьохярусна підставка зробила торт візуально більшим та багатшим. Взагалі, обожнюю готувати торти на підставках. Як на мене, вони простіші в оформленні та виглядають нарядніше. Щодо їстівного кружева, то використовувала його вперше, і дуже задоволена. Працювати з цим кружевом легко та швидко. На мастіку лягає рівномірно, виглядає акуратно. Словом, нібито все вдалося. Ось і рецепт з фото як прикрасити торт мастікою.

Як приготувати

Кожен поверх торта готуємо окремо. Я спекла свій "фірмовий" горіховий торт (рецепт тут). Кожен поверх діаметром 28, 24 і 18 см відповідно.  Для підставки-стойки потрібно зробити отвір в торті. Гарно все приміряємо, відзначаємо та вирізаємо ножем. середину я вибрала чайною ложкою. Далі, як завжди, обрізаємо зайві нерівності на торті. Згадуємо торт маслом, збитим з пудрою, ретельно вирівнюємо під мастику

Готуємо мастіку. У мене стара, добра мастіка з маршмеллоу.)))Ну дуже я до неї звикла. І часу випробувати щось нове зовсім нема... Рецепт мармишкової мастіки тут.

Мастіку розкачала шаром 3-4 мм, покрила нею кожен ярус торта.  Зробила отвір для підставки. Тепер починаємо прикрашати торт. Я починала з нижнього поверху. Спочатку зробила гілочки сакури, потім самі квітки. Тоді прикріпити кружево.  Кріпила все з допомогою води. Далі зібрала другий ярус підставки, виклала на неї торт, щоб візерунок співпадав на першому і другому ярусі. Так само прикрасила другий ярус. І тільки тоді збирала третій. Торт транспортували у вже зібраному у стані. Доїхав до місця призначення без проблем.

як оформити торт мастікою
торт з кружевом
торти з мастіки

Пошук за інгредієнтами
21 Жовтня, 2016  15:04
Переглядів: 833
Рейтинг: 94 / 445 ( Відмінно )

Схожі рецепти

21 Квітня, 2016
Торт "Губка Боб"

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 50
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO