Торт "Яблуко Єви"
торт яблуко єви
Інгредієнти:

форма д.20 см

 

Бісквіт на згущенці:

6 яєць,

100 г згущеного молока(вареного)

100 г борошна

1ч.л. розпушувача

100 г цукру

1 ч.л. какао

 

Карамелізовані яблука:

4 великих яблука (700-800 г)

100 г цукру

50 г масла

0,5 ч.л. кориці

0,5 ч.л. куркуми

 

Крем:

300 г згущенки

400 г сметани

 

Глазур:

100 г згущенки

1 ст.л. сметани

Цей торт пекла на День Народження свої донечці Єві, яка дуже любить згущене молоко. 

Тому в рецепті його багато). 

Також до складу торта входять карамелізовані яблука, які надають "кислинку". Загалом, торт зробити просто. А виходить справді смачно!

Дуже вдалий бісквіт на згущенці, ніжний карамельно-вершковий крем та соковиті яблука! Неймовірне поєднання! Спробуйте

 

Як приготувати

Бісквіт. Білки збити в піну. Додати цукор, збити, щоб цукор розчинився. Додати жовтки, збити. 

Додати згущене молоко кімнатної температури, перемішати на низьких обертах міксера. Додати борошно, розпушувач, какао та замісити тісто.

 Викласти у застелену пергаментом форму. Випікати при темп. 180 град приблизно 40 хв, доки бісквіт підрум"яниться.

Виняти з форми, остудити. Перерізати на 3 рівних частини.

 

Яблука. Яблука почистити від шкіри та вийняти серединки. 

Порізати пластинками, товщиною приблизно  1 см. На сковороді розтопити масло. Додати цукор, спеції і перемішати. 

Підігрівати, щоб цукор розтопився. Додати шматочки яблук, перемішати. Тушити ще 5 хв. Вкінці ще раз перемішати.

 Зняти з вогню, Обережно вийняти яблука з сиропу, який залишити для просочування коржів.

 

Крем. Сметану збити в пишну масу.

 Якщо у Вас магазинна сметана, то додати 1 п. загущувача до сметани. По ложці додавати згущенку, збиваючи масу до однорідності.

 

Збираємо торт. 

Для початку просочуємо коржі сиропом від яблук. Тоді, на корж викладаємо 1/2 карамелізованих яблук. На яблука викладаємо 1/2 крему.

 Тоді знову корж і повторюємо все у тій самій послідовності ще раз. 

Глазур зі згущенки. До згущеного молока додати сметану.

 Підігрівати все, помішуючи, доки маса не стане однорідною. Але не кип"ятити!

Гарячою глазур"ю змастити торт зверху.

 Я прикрасила шоколадом , цукерками та яблуком, які покрила харчовим барвником золотистого кольору.

торт зі згущенкою
торт з яблуками

Пошук за інгредієнтами
31 Серпня, 2019  18:17
Переглядів: 844
Рейтинг: 91 / 455 ( Відмінно )

Схожі рецепти

24 Серпня, 2018
Торт з грошима

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 28
Ботів: 2
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO