Святковий салат з печінки

Інгредієнти:

куряча печінка 300 г
морква 5  шт.
яйця 4  шт.
кукурудза 1 б.
картопля для смаження 2 шт.
майонез 1 п.

Не знаєте який салат приготувати на святковий стіл? Щоб економно і смачно. Тоді святковий салат з печінки саме те, що треба. Він виглядає гарно та яскраво, тому добре підходить для свят. Крім того,  це простий рецепт салату, приготувати такий зовсім не складно. Також, салат з печінки з кукурудзою – економний. Інгредієнти тут прості та недорогі. Але, в результаті, виходить дуже смачно. Спробуйте!

Як приготувати

Всі інгредієнти потрібно викладати на велику глябоку тарілку шарами, змащуюи кожен шар салату майонезом.

Курячу печінку промити, злегка відбити, вмокнути в муку і  обсмажити з обох сторін на олії до готовності. Вкінці долити трішки води та ще потушити, щоб печінка стала м”якою. Викласти її на тарілку, розім”яти виделкою, змастити майонезом. На печінку викладаємо відварену та потерту на грубій терці моркву – посолити і змастити майонезом. На моркву викладаємо потерті яйця – сіль, майонез. Останній шар – консервована кукурудза.

Окремо смажимо на олії картоплю, потерту на терці для корейської моркви. Викладаємо на тарілку по колу.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)